HJÄLP OSS I VÅR KAMP!

Vi vill skapa ett jämlikt samhälle där alla mammor har förutsättningar att påverka sitt eget och sina barns liv, nu och i framtiden. 

”MAMMOR SOM TRÄFFAS FÖR VI HAR EN SAK GEMENSAMT, VI ÄR MAMMOR.”

- Deltagare från Eskilstuna

FÖRETAGSPARTNER

Genom att ge mammor i socioekonomiskt utsatta områden verktyg till ett bättre liv skapar Mamma United bättre förutsättningar för dem och deras barn, vilket i sin tur skapar tryggare bostadsområden och på sikt ett tryggare samhälle.

FÖRETAGSGÅVA

Genom att som företag stödja Mamma United ger ni mammor i socioekonomiskt utsatta områden verkyg att påverka sin egen och sina barns livssitaution.Är ni ett fastighetsbolag som vill samarbeta med Mamma United?


Vad roligt! Vi ser ett stort värde i att kroka arm med fastighetsbolag som vill göra skillnad!

Fördelaktiga resultat för fastgihetsbolag:

Välmående hyresgäster


Tryggare bostadsområden, vi uppmuntrar deltagarna att röra sig mer ute i området med och utan sina barn


Tryggare trappuppgångar. Till följd av att mammorna tar trapporna istället för hissen upplever många av de fastighetsbolag vi samarbetar med att det blir tryggare trapphus.


Möjlighet för fastighetsbolagen att samtala med deras hyresgäster via Mamma United. Exempelvis informera om källsortering, andrahandsuthyrning och trygghetsarbete i området.


Hyresgästerna får ökad kunskap om exempelvis hemförsäkring, vilket är avgörande vid händelse av en olycka, både för hyresgästen och före er som fastighetsbolag.


Framförallt är ni med och bidrar till ett mer välmående, mer jämlikt och tryggare Sverige, för alla! 
 

Tveka inte att höra av er om ni går i tankarna om att kroka arm med Mamma United! 


Kontakt: anja@mammaunited.se 

Våra partners